Voit tulla vastaanotolle eläimesi kanssa, jos se on lemmikki. Emme hoida villieläimiä emmekä tuotantoeläimiä. Toivomme myös, että tuot lemmikkisi klinikalle tutkittavaksi ja hoidettavaksi – kotikäyntejä teemme vain poikkeustapauksissa.
Vapaana olevia aikoja voi varata myös samalle päivälle, mutta vakavissa hätätapauksissa suosittelemme ottamaan yhteyttä päivystävään kaupungineläinlääkäriin tai lähimpään eläinsairaalaan, jossa akuutisti sairasta lemmikkiä voidaan tutkia ja hoitaa nopeammin ja tehokkaammin.
Palvelulupauksemme on tarjota tarkoituksenmukaista ja hyvää hoitoa kilpailukykyisin hinnoin. Arvioimme huolella ja asiantuntemuksella lemmikkisi voinnin ja pyrimme suunnittelemaan tutkimukset ja hoidon teidän molempien parhaaksi. Laitteistot, tilat ja henkilökunnan määrä eivät ole eläinsairaalatasoa ja sen vuoksi esimerkiksi potilaat, joiden anestesia on niiden iän tai kunnon takia riskialttiimpaa, on turvallisempi nukuttaa eläinsairaalassa tai suuremmalla klinikalla.
Koirat, kissat, kanit, marsut ja pikkujyrsijät ja muut lemmikit. Muiden eksoottisten lemmikkien kanssa teemme mitä pystymme.
Rokotukset ovat lemmikkien terveydenhoidon kulmakivi. Rokotukset suojaavat tarttuvilta taudeilta ja rokotuskäynnillä lemmikille tehdään aina myös kliininen terveystarkastus. Myös esimerkiksi punkkilääkereseptin voi saada rokotuskäynnillä.
Lemmikkien tavallisia vaivoja ovat muun muassa korva-, silmä- ja ihotulehdukset, ruoansulatuskanavan häiriöt ja virtsatievaivat. Myös tapaturmat kuten kynsivammat tai haavat voivat vaatia käyntiä eläinlääkärillä.
Jos lemmikilläsi on jatkuva lääkitys, on eläinlääkärikäynti vähintään kerran vuodessa tarpeen.
Kaikussa tehdään kissojen ja alle 30 kg painavien koirien sterilisaatioita ja kastraatioita sekä kasvainkirurgiaa.
Teemme perushammashoitoja kuten kissojen ja koirien hammaskiven poistoja sekä maito- ja pysyvien hampaiden poistoja. Kaikussa ei toistaiseksi ole hammasröntgeniä
Olemme erikoistuneet ultraäänitutkimuksiin ja käytössämme on uusi laadukas ultraäänilaite.
Klinikalla on laboratorio, jossa tutkimme virtsanäytteitä ja iholta tai korvista otettuja näytteitä. Myös verensokerin mittaaminen on mahdollista.
Oman lemmikin vointia on usein itse vaikea arvioida ja ammattilaisen apu ja mielipide voikin olla tarpeen, kun mietitään sairaan tai vanhan lemmikin hoitoa ja eri vaihtoehtoja.